Levél-Lakó

Levél-Lakó

a következő

2014. szeptember 29. - LevélLakó

Kedves Kitartóak!

Többé kevésbé lehet tudni, a nehezen születő bejegyzések okát, bizony elfoglaltak vagyunk. De örömmel tölt el minket hogy aki már másodjára olvas, az bizony tényleg érdeklődik a kis Levélke iránt. Ezt a nevet szánjuk neki majd a keresztségben egy szép nyári napon a keresztelőjén, ahol majd felszenteljük Duna vízzel, magunkat meg finom rozéfröccsel.... De nem érdemes még ennyire előre szaladni, hiszen épp a napokban volt 1 hónapja, hogy a kulcsok birtokában léptük át azt az akkor még nehezen nyíló-záródó kaput, aminek a zsanérják még mindig nem tudom milyen növény feszítgette. (Egyszer majd kiderítem. Ez egy ígéret.) Azóta házasság, gyerekszületés, munkahelyi események... minden volt a környezetünkben. Szóval itt a mi kis munkánkról egy kis összefoglaló-híradó. 

Az első kör egy kiadós fűvágás volt, amitől egyrészt már csak kismillió szúnyog mart minket és a látogató Kispajtásokat, Rokonokat másrészt látványosan elénk tárult a telken található csillió zöld-tömeg, cserje és fa formájában. Na meg némi földkotrás meg talált vasak leszurkálása közben kiderült, hogy itt bizony van ám valamiféle út is. 

bIMG_3118.JPG

 A Fiúk a bányában dolgoznak. Ja nem is! Most a tetőn. fűcsomókat telepítenek ki az ereszből és a tetőn képződött humusz is erre a sorsra jutott. 

bIMG_3122.JPG

Ádám mosolyogj! c. kép

bIMG_3120.JPG

Ati és a zsákmánya :)

A legutóbb úgy búcsúztunk, hogy most majd bemegyünk. Hát csak egy kicsit tessék! Fáradjatok beljebb!

 bIMG_3075.JPG

A bejárati duplaajtó, (amiben én még látok fantáziát.)

 

 bIMG_3080.JPG

 A fürdő ilyen volt. Csak megnyugtatásként, azok ott elfáradt lepkék a csészében. Meg minden felé. 

bIMG_3091.JPG

 A konyha és szekrényének tartalma. Külön elgondolkodtató a linóleum és a fali tapéta hármóniája, kiegyensúlyozva a kis szőnyegből kirajzolódó mintákkal. Nyami :)

bIMG_3097.JPG

És belső képeinket A szoba enteriőrjével zárjuk. A linóleum és a lambéria színei, legalább köszönnek egymásnak.

 

 íme, innen indultunk. Egy mondat volt, amit egyetlen kedves látogatónk sem felejtett el megemlíteni: 

"Munka az van itt bőven!" :)

De nem bánjuk :)

 

Legközelebb majd az jön, hogy nekiesünk a növényzetnek és jól megzabolázzuk. :) Talán lesznek iyen volt- ilyen lett képek is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://levellako.blog.hu/api/trackback/id/tr356745097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása